Orange Nautical Services

T +31(0)75 670 30 23 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Energie aan boord

Energie aan boord

Orange Nautical Services, biedt stroom op maat. Na het inventariseren van uw wensen en de installatie aan boord bieden wij opties op maat. Comfort en bedrijfszekerheid zijn ook hier de sleutelwoorden.

De ontwikkelingen van componenten als acculaders, omvormers en accu’s staan niet stil. De vraag naar comfort in combinatie met meer verbruikers wordt door de marktleiders goed ingevuld. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


logo mastervolt
logo Victron
 
 
 
 
Wij brengen u graag onze samenwerking met Whisper Power onder de aandacht. Wij zijn dealer en service station van Whisper Power. De meest vooruitstrevende leverancier van high end duurzame “smart energy” systemen.

 

 

 

 

 

 

Het assortiment bestaat uit een collectie zeer compacte diesel generatoren en variabele toerensets met Permanent Magneet generator en ingebouwde     omvormer/ acculader. Daarnaast alle componenten voor de inbouw en een brede range hoogwaardige Gel, AGM en Lithium-Ion accu’s.