Orange Nautical Services

T +31(0)75 670 30 23 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service

Alle diensten voor een zorgeloos vaarseizoen

Orange Nautical Services biedt u, naast de ruim 16.000m2 stalling alle service disciplines voor uw boot. Of het nu gaat om klein onderhoud of een complete refit / verbouwing: wij verzorgen het!

  • Energie aan boord
   Na het inventariseren van uw wensen en de installatie aan boord bieden wij opties op maat.
  • Voortstuwing
   Wij verzorgen het regulier en preventief onderhoud en zijn gespecialiseerd in diesel motoren.
  • Navigatie
   Vandaag de dag is er voor ieder schip en vaargebied navigatie en communicatieapparatuur beschikbaar.
  • Coatings
   Op onze werf verzorgen wij de coating van uw schip. Wij werken met de beste producten in iedere gewenste kleurstelling.
  • Reparatie
   Schade, het overkomt iedereen wel eens. Gelukkig zijn nagenoeg alle schades onzichtbaar te herstellen.
  • Custom made solutions
   Niet iedere bedenkbare optie is standaard op de markt te verkrijgen. Wij vullen uw wensen in.

Meer tijd aan boord

Wij realiseren ons als geen ander dat uw belevenis op het water samen hangt met de bedrijfszekerheid van uw schip. Uw tijd aan boord is kostbaar, daarom zetten wij ons er voor in die tijd van kwaliteit en comfort te voorzien.

Advies op maat

Samen met onze toeleveranciers adviseren wij op maat. Een intensieve samenwerking met onze leveranciers, en de training van personeel dragen bij aan een hoge mate van parate kennis. Daarnaast zijn wij erkend service- installatie partner van de meest gevoerde merken. Wij leveren alle producten van de gerenommeerde leveranciers.

Transparantie

Heldere communicatie en transparantie van orders. Onze relatie met opdrachtgevers is vaak voor de lange termijn, hiervoor zijn vertrouwen en heldere communicatie de basis. Aan iedere order, of het nu jachtstalling of een serviceorder betreft gaat een schriftelijke prijsopgave vooraf.

Onderhoudsboekje

Omdat er nagenoeg geen “standaard” in de jachtbouw bestaat leggen wij van ieder schip waaraan wij service mogen verrichten een technisch logboek aan. Dit logboek bestaat uit technische details van de techniek aan boord en een compleet foto archief.

Zo zijn wij in de gelegenheid bij herhaling van periodiek onderhoud en of bij het verhelpen van een storing adequaat en efficiënt service te bieden.

Service op locatie

Ook tijdens het vaarseizoen blijven wij standby voor service aan boord. Met een van onze goed geoutilleerde servicewagens of onze mobiele werkplaats zijn wij in de gelegenheid snel en efficiënt service elders in Europa te bieden.

Wij behandelen het milieu en de natuur als zou het de laatste zijn. Een verantwoorde omgang met het milieu is in ieders belang. Waar mogelijk beperken wij onze afvalstroom en oplosmiddelen emissie. U kunt het milieu ook helpen door bijvoorbeeld een goede staat van onderhoud van uw schip. Daarnaast zijn wij klaar voor groene aandrijftechnieken.