Orange Nautical Services

T +31(0)75 670 30 23 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lifting dates autumn 2017 (hijsdata najaar 2017)

Hijsdata najaar 2017

Geachte relatie,

Onderstaand informeren wij u over de door ons gereserveerde "hijsdata" voor het uit het water hijsen van uw schip. Wij verzoeken u vriendelijk uw persoonlijke voorkeursdatum voor het hijsen via onderstaand keuzemenu binnekort aan ons door te geven. Lees ook de aandachtspunten onder aan deze pagina.

 

Lifting dates - Autumn 2017
 1. Family name
  Geen naam ingevuld
 2. Ship model / brand
  Geen schiptype ingevuld
 3. Ship name
  Geen schipnaam ingevuld
 4. Choose a date (kies de gewenste datum)
  Voer AUB een correcte datum in
 5. Remarks (opmerkingen)
  Invalid Input

 

Aandachtspunten & enkele procedures voor het uit het water hijsen:

 

Brengen van uw schip

Wij verzoeken u uw schip uiterlijk de dag voor de hijsdatum bij ons af te meren. In verband met de beperkte ligplaatscapaciteit wijzen we u na aankondiging van aankomst  graag een plek toe. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn uw schip te komen brengen, kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden om uw schip van de thuishaven op te laten halen.

 

Zeiljachten

Voor zeilschepen zullen wij op aanvraag de mast(en) van het schip af hijsen. Dit zal gebeuren op de dag voor de hijsdag. De mast(en) kunt u in de dagen erna aftuigen en gereedmaken voor de winterstalling.  Wij verzoeken u de tuigage zelf voor te bereiden of ons tijdig te informeren indien u dit ons wenst uit te laten voeren. (mastbedrading loskoppelen, borging demonteren, etc.)

 

Veiligheid

Omwille van uw en onze veiligheid verzoeken wij u tijdens hijsdagen op gepaste afstand van de hijsactiviteiten te blijven en instructies van ons team op te volgen.

 

Contact

Voor vragen over de planning kunt u contact opnemen met Linda Meijns. Linda is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar of per mail op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Bedankt voor uw aandacht.

 

met vriendelijke groet,

Team Orange Nautical Services